Χειροπέδες σε Ρουμάνους...ποντικούς στο Λιανοκλάδι

[postlink] http://lianokladiwebtv.blogspot.com/2014/01/blog-post.html[/postlink]
http://www.youtube.com/watch?v=Mj2wSfzwaGYendofvid [starttext] Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι στη Λαμία, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, τρεις υπήκοοι Ρουμανίας και συγκεκριμένα μία 19χρονη γυναίκα και δύο άντρες, ηλικίας 22 και 25 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα χθες το μεσημέρι, η 19χρονη μπήκε σε κατάστημα mini market, ιδιοκτησίας 45χρονου, στη Λαμία και με την μέθοδο της απασχόλησης, έκλεψε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και στη συνέχεια διέφυγε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, όπου την ανέμεναν οι δύο συνεργοί της.
Στη συνέχεια οι δράστες μετέβησαν σε λογιστικό γραφείο, ιδιοκτησίας 28χρονης, στο Λιανοκλάδι, όπου αυτή τη φορά ο 22χρονος μπήκε στο εσωτερικό του και χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο, αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο, τελευταίας τεχνολογίας, αξίας 700 περίπου ευρώ.
Για τα ανωτέρω περιστατικά ενημερώθηκε η Αστυνομία και μέσω του Κέντρου Άμεσης Δράσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις δράστες, εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε σε περιοχή της Λαμίας από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Οι δράστες προσήχθησαν το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας και αφού αναγνωρίστηκαν από τους παθόντες συνελήφθησαν, ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του 22χρονου και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, από τα οποία τα (50) ευρώ αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του mini market.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.[endtext]

0 σχόλια:

Post a Comment

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))